IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Кание Уест се завърнаха от почивката, а разбраха ли се?

10 август 2020 17 50

Съпрузите са в сложна ситуация

Снимка: БГНЕС

Проблемите на семейство Кардашян продължават да са на дневен ред в светските хроники. Съпрузите се опитаха да намерят решение, докато са на почивка с децата в Доминиканската Република.

39-годишната Ким и 43-годишният Кание се опитват да оправят отношенията си след скандала между тях. Рапърът обясни по-рано, че отдавна е искал да се разведе с половинката си, както и покрай засиленото му биполярно разстройство обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ.
Любопитно е, че въпреки скандалите между съпрузите и семейните ваканции, Кание все още продължава да участва в президентската надпревара. Първоначално Ким заяви, че ще подкрепи съпруга си, но после тя промени мнението си.

„Тя ще подкрепи изцяло кандидатурата му за президент през 2024 г., но при едно условие. Кание ще трябва да изслуша мненията на всички политически консултанти, които е наел“, коментират източници пред The Sun.

Уест обаче е решен да спечели още тази година. „Той го нарича Божи план.“ Кание ще стане президент, защото според него това е истинско призвание“, казва източникът пред изданието.

Също така източникът допуска, че Ким може да подаде молба за развод до Коледа. Според него, за нея ще бъде изключително трудно да живее с психично болен човек и децата си.

Същевременно папараци забелязали Ким и Кание на летището в Маями, заедно с четирите им наследници. Според друг източник, на това пътешествие семейството е решило да не се разделя. Очаква се да изкарат известно време в Колорадо.

„Ким и Кание добре се разбират. Те изглеждат щастливи“, доверил източникът пред People. „Те решиха да заминат заедно и да се разберат за децата, работата“.
Съдейки от видеото в Twitter,почивката явно е била успешна за тях. Рапърът сподели трогателно видео с дъщеря си Норт и смеещата се на фона съпруга. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари