IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятел на принц Хари го съветвал да изчака със сватбата с Меган Маркъл

11 август 2020 08 40

Още новини около кралското семейство в новата книга

Снимка: БГНЕС

Поредна информация излиза от книгата „В търсене на свобода“, написана от журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран, която се очаква да излезе днес, на 11 август. В нея се разказва за запознанството на принц Хари и Меган Маркъл и за връзката им. Херцозите на Съсекс уточниха, че не са давали сведения на авторите на книгата и се разграничиха от написаното в нея.

Според новите сведения, приятел на принц Хари посъветвал херцога да не избързва със сватбата с Меган, а първо да заживеят заедно и да видят как се случват нещата между тях, преди да дойде предложението.

Според Sunday Telegraph, тези думи много обидили принц Хари и  той дори не поканил приятеля си на сватбата, въпреки че двамата се познават от детството и Том признал, че е дал съвета с най-добри намерения.

В същото време Том е поканил принц Хари и Меган на собствената си сватба в Ямайка през 2017 г. Неговото тържество е било едно от първите съвместни изяви на Хари и Меган като двойка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари