IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Прат и Катрин Шварценегер с първи снимки на дъщеря си

11 август 2020 15 00

Новината за появата на бебето беше съобщена в понеделник

Снимка: БГНЕС

Добре дошла в света, Лила Мария!

Крис Прат и Катрин Шварценегер разкриха името на новородената си дъщеря и споделиха първи нейни снимки. По този начин те официално потвърдиха новината, че са станали родители. Слухове за бебето се появиха в понеделник, но досега нямаше реакция на самите родители.

„Невероятно щастливи сме да обявим раждането на дъщеря ни Лила Мария Шварценегер Прат“, написаха двамата. Те допълниха, че се чувстват благословени и благодарят за цялата подкрепа и любов, която чувстват от феновете си. Прат публикува и два пасажа от Библията, с които обяви раждането на второто си дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Второто име на бебето идва от майката на Катрин, която се казва Мария Шрайвър. Гордата баба коментира публикацията на дъщеря си и написа, че е невероятно щастлива и е сигурна, че дъщеря ѝ и Крис ще бъдат страхотни родители. 

В понеделник няколко източници заявиха, че Арнолд Шварценегер вече е станал дядо. Патрик Шварценегер също потвърди новината във видео, споделено от Entertainment Tonight. Той заяви, че сестра му и бебето се чувстват добре. „Взел съм й един малък подарък“, казва той в клипа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Според близки до семейството, бебето се е появило на бял свят още през уикенда, а майката и момиченцето вече са вкъщи и се наслаждават на времето си с таткото. „Кат прекара лека бременност и се надява да се възстанови бързо“, казват източници. Катрин обаче все още се опитва да се справи с емоциите, които следват след първото раждане.

Лила Мария се присъединява към големия си брат Джак, който е син на Крис Прат от брака му с Ана Фарис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари