IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антонио Бандерас разкри, че е заразен с COVID-19

11 август 2020 11 00

Новината беше съобщена на рождения ден на актьора

Снимка: БГНЕС

Антонио Бандерас е последната звезда, която се е заразила с новия коронавирус. 

Актьорът сам обяви новината навръх 60-ия си рожден ден. Той използва социалната мрежа Туитър, за да информира феновете за състоянието си и как се справя с болестта. „Здравейте на всички. Искам да ви кажа, че днес, 10 август, съм принуден да отпразнувам 60-ия си рожден ден под карантина, след като дадох положителен резултат за COVID-19“, написа Бандерас на испански.

Той допълни, че се чувства сравнително добре, но е по-изморен от обикновено. Надява се да се оправи бързо, следвайки съветите на лекарите. По време на изолацията Бандерас запълва времето си с четене, писане, почивка и планове за следващите 60 години. 

Заедно със съобщението за позитивния тест, Антонио сподели и своя бебешка снимка. „Изпращам голяма прегръдка на всички“, завърши той. Актьорът се присъединява към дългия списък от известни личности, които бяха заразени с болестта. Сред тях са Том Ханкс и Рита Уилсън, Пинк, Анди Коен, Лена Дънам и Идрис Елба, които вече пребориха вируса.

Миналия октомври Бандерас сподели пред People, че е претърпял инфаркт през 2017 година и това напълно е променило вижданията му за живота. „Когато нещо такова ти се случи, когато се изправиш лице в лице със смъртта, много неща ти се изясняват“, казва той. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Всичко се случва през януари 2017 година, когато актьорът започва да изпитва стягане в областта на гърдите докато тренира. За щастие, инфарктът не е бил сериозен и не е предизвикал допълнителни усложнения. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари