IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли иска смяна на съдията по делото ѝ срещу Брад Пит

12 август 2020 10 40

Процесът все още продължава

Снимка: БГНЕС

През 2016 година Анджелина Джоли подаде документи за развод с тогавашния си съпруг Брад Пит. 

Днес, според Асошиейтед Прес, тя иска съдия Джон Оудъркирк, който води делото, да се оттегли. В документи, представени пред съда в Лос Анджелис, Джоли казва, че Оудъркирк е участвал и е бил съдия и на други процеси, в които е участвала адвокатката на Пит – Ан Кели. Актрисата добавя, че тази информация е станала нейно достояние чак сега. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by woman.ru (@woman_ru) on

В документите се посочва, че съдията е трябвало по-рано да обяви връзката си с Кели и че това може да навреди на сегашното дело. Адвокатката на Пит активно се е „застъпвала за финансовите интереси на съдията, за да бъде удължено назначението му и способността му да получава по-високи заплати“, се казва в иска. 

Подобно на много други известни двойки, Джоли и Пит избират да използват частен съдия в своето дело. Избирайки този ход на действие, двамата могат да запазят всички лични и финансови подробности по случая далеч от публичното внимание. Въпреки че не всичко ще остане скрито – някои правни действия все още се извършват съгласно стандартната съдебна процедура – това е много по-лично, отколкото обикновените дела. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dkhbeauties on

През април 2019 година актьорите веднага поискаха да бъдат обявени за необвързани, въпреки че все още продължава процедурата по развода. Година по-късно Джоли заяви, че Пит не плаща необходимата издръжка за общите им деца. Адвокатите на Брад обаче оспорват обвинението, казвайки че Анджелина се опитва да манипулира медийното отразяване на процеса. 

Брад Пит и Анджелина Джоли бяха заедно 12 години, но бракът им продължи само 2. Те имат общо шест деца, три от които са осиновени. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Etiqueta Única (@etiquetaunica) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари