IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и принц Хари се опитват да се сдобрят

13 август 2020 11 00

Ще успеят ли?

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и принц Хари се опитват да изгладят последствията от своите кавги. Източници, близки до кралското семейство потвърждават, че братята развалили отношенията си след скандала, тръгнал покрай техните съпруги – 39-годишната Меган Маркъл и 38-годишната Кейт Мидълтън. Все пак двамата решили да проведат разговор и да се опитат да се разберат.

Това разказват авторите на „В търсене на свобода“ – журналистите Омид Скори и Каролин Дюран. Те разказали за това за Today.

Според тях, синовете на принцеса Даяна се опитват да изгладят „разкола“ помежду им, тъй като двамата винаги са били много близки.

„Като във всяко семейство и те са имали своите падения, но братята се връщат един към друг. И това става съвсем скоро“,  разказва Дюран.

По думите на Каролин, Хари и Уилям развалили добрия тон още през 2016 г., когато по-малкият брат срещнал Меган Маркъл. „Изтърпи още време, за да се сближите и за да я опознаеш по-добре“, съветвал го съпругът на Мидълтън. Хари съвсем не харесал тези думи на своя брат и той не смятал да прекратява темпа, с който се развивала връзката му.

„Може би принц Уилям само искал да опознае по-добре Меган. И това не е свързано с това, че той не й се доверявал. Работата е в това, че братята следили отношенията си един с друг от самото детство“, коментира още Каролин.

Според източници, след конфликта, двамата не си говорили няколко месеца. Братята смекчили тона около сватбата на Меган и Хари през 2018 г., а окончателно се разбрали след „Мегзит“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари