IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън ще става татко

12 август 2020 10 30

Той и съпругата му очакват първото си дете

БГНЕС

Ед Шийрън ще става татко. Съпругата му е бременна с първото им дете, съобщават британските медии. 

Чери Сийборн, която вече е в напреднала бременност, е успяла да скрие новината, тъй като доскоро не излизала заради разпространението на коронавируса. 

Според източник на The Sun, жената на 29-годишния певец трябва да роди до няколко седмици. 

„Ед и Чери са изключително щастливи. Те са много развълнувани“, коментира той пред изданието. 

Заради социалната изолация, бъдещата майка успяла да ограничи контактите си и по този начин много малко хора знаели, че с Ед ще стават родители. 

„Карантината беше перфектно извинение да не излизат на публични места и да не говорят прекалено много за това, но моментът наближава и вълнението нараства, така че двамата започнаха да разказват на приятелите и семейството си“, пояснява източникът. 

Родителите на Ед и неговата любима нямат търпение да посрещнат най-новия член на семейството, който трябва да се появи съвсем скоро. Те вече са започнали приготовленията по неговата стая. 

В края на 2019 г. Шийрън обяви, че иска да се оттегли от сцената, за да обърне внимание на най-близките си. 

Ед и Чери все още не са потвърдили щастливата новина. Двамата се познават още от училище и са заедно от години, като дори се венчаха тайно в началото на миналата година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
На Луната? Стига с безобразния превод! Толкова ли не можете да предадете идеята така, че да звучи както бихме го казали на български?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар