IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съучениците на Меган Маркъл я смятали за „фалшива“

15 август 2020 15 00

Още детайли от живота ѝ в книгата, която излезе през август

Снимка: БГНЕС

Авторите на книгата „Намиране на свободата “, публикувана на 11 август, разкриха подробности за ученическите дни на Меган Маркъл в Лос Анджелис.

Съпругата на принц Хари се описва като работлива ученичка, която винаги е имала много извънкласни занимания – не е искала да се възприема като аутсайдер. Въпреки това, именно този ѝ стремеж ѝ изиграва жестока шега.

„Поради желанието си да помага на другите и стремежа си към високи постижения, Меган често е наричана от съучениците си „ фалшива “.
Нейните съученици вярвали, че никой не може да бъде толкова съвършен, пишат Омид Скоби и Каролин Дюран в книгата си. „Родена в междурасов брак и невинаги знаеща на кой принадлежи, Меган просто искаше хората да я видят успяла, независимо какво  решение е взела.“

Поривът да се докаже обаче се засилил, когато Маркъл се преместила в гимназията. Тя се присъединила към всички възможни кръгове – работила  едновременно по годишника, в същото време играела и в училищния театър.

„Тя беше обявена за кралица на бала. Роден артист и човек, жаден за похвала – Меган тъкмо набираше сила, – добавят авторите на книгата. Според написаното, когато другите се забавлявали, тя усилено работила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари