IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест мечтае да върне приятелството с Джей Зи: „Липсва ми моят брат“

12 август 2020 14 50

През последните години двамата не са в добри отношения

Снимка: БГНЕС

Кание Уест претърпява труден период от живота. Наскоро той се скара със своята половинка Ким Кардашян и двамата заговориха за развод. Засега около тях ситуацията се е успокоила, поне привидно, след съвместната ваканция, която си бяха устроили. Рапърът поиска да стане и президент на САЩ, което разтревожи близките му, които смятат, че подобно решение е продиктувано от засиленото му биполярно разстройство. Сега 43-годишният музикант се опитва да оправи и друга стара травма. Преди време той се сблъска открито с бившия си наставник и приятел Джей Зи.

Кание е решил да оправи отношенията си с 50-годишния си колега, за когото той неведнъж се е изказвал негативно по време на интервюта и концерти.

В Twitter Уест сподели кадър от съвместното си изпълнение със Шон Картър (истинско име Джей Зи) на MTV VMA от 2011 г. „Липсва ми моят брат... говоря сериозно“ – подписа фотото изпълнителят.

Самият Джей Зи  почти не коментира ситуацията. През 2018 г. той заяви, че все още счита Уест за част от неговото семейство: „Това е брат ми. Ние сме повече от приятели. Буквално малкият ми брат е Кание. И като при всички братя, понякога това се случва “.

През 2015 г. Джей Зи и Бионсе игнорираха церемонията на Уест и Ким Кардашян, която се проведе в Италия.
Миналия декември, Кание Уест и Джей Зи се срещнаха на парти за 50-ия рожден ден на Шон Комбс и дори позираха за снимка заедно. И този юли Кание обяви, че вижда свой колега като свой вицепрезидент, но Шон игнорира думите му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари