IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли смята да заживее с децата в Лондон

17 август 2020 14 50

Дали иска да лиши Брад Пит от попечителство?

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли и Брад Пит прекарват доста време заедно след развода. Двамата отглеждат заедно децата си, но ето че 45-годишната актриса е решила да замине с тях във Великобритания.

Преди време тя и 56-годишният Пит прекарваха доста време в страната, защото често взимаха участие във филми, които се снимаха именно там. При продължителни командировки те са взимали със себе си и наследниците си.

Сега според източник на The Mirror актрисата възнамерява да заживее с децата в Ричмънд – на югозапад от столицата. „Тя смята, че това е идеалното място за нея и децата. Там може да се получи добро образование, а и културно развитие“, отбелязват близки до звездата пред изданието.

Според източника, Анджелина вече е изучила логистиката в района и се е интересувала как ще се живее там след като се премахне режимът на самоизолация. „Съвсем скоро Джоли ще премине към следния сценарий. Тя и  децата да живеят в Лондон, докато после прекарват време в Лос Анджелис с Брад Пит.“.

Самата актриса няколко пъти в интервю е признавала, че няма нищо против да живее извън САЩ. „Харесва ми да излизам от зоната си на комфорт. Искам децата ми да опознават света не само от книгите, но и на практика“, казала звездата.

В момента в съда Джоли и Пит решават въпроса за попечителството над наследниците им. Появи се и информация, че актрисата иска да лиши бившия си съпруг от възможността да възпитава децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари