IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Юън Макгрегър го осъди за половината от почти всички хонорари

18 август 2020 14 50

Двойката официално се развежда след 22 години брак

Снимка: БГНЕС

Юън Макгрегър и бившата му съпруга Ив Мавракис приключиха трудната си процедура за развод, която започна през януари 2018 г. 49-годишният носител на „Златен глобус“ се съгласи да сподели възнагражденията си с бившата си съпруга за филмови и телевизионни проекти, в които той участва, преди да се раздели с нея през май 2017 г. 

Актьорът ще сподели и трите милиона долара, които спечели за филма „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“, който излезе през лятото на 2018 година.

Юън и Ева се ожениха през 1995 година. Те отглеждат четири дъщери – Клара на 24, Естер на 19, Джемиян на 18 и Анук на 9. Като причина за развода Макгрегър посочи „непримирими различия“, но раздялата му със съпругата му последва, след като бе забелязан да се целува с колежката си от телевизионния сериал „Фарго“ Мери Елизабет Уинстед.

В допълнение към половината от хонорара на бившия си съпруг, 54-годишната Мавракис ще получава значителни доходи всеки месец – почти 36 000 долара за съпружеска издръжка и 15 000 за издръжката на деца. Тя също получи дом от бившия си на стойност 6,6 милиона долара в Лос Анджелис.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари