IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл с телевизионен проект

19 август 2020 17 40

Дали Меган ще се завърне към актьорството?

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари са хвърлили око на Холивуд.

Херцогът и херцогинята на Съсекс тайно предлагат свой проект на различни телевизионни компании. Според Variety, двамата вече са говорили с NBCUniversal през юни. Засега обаче не се знае точно какво е предложението и дали някоя компания го е харесала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Източници споделят, че Хари и Меган желаят да бъдат продуценти. Въпреки дългата си кариера на актриса, Маркъл не смята да се завръща на екран и не иска да взима главната роля във въпросния проект. Нито един от херцозите не е обявил публично идеята, но се смята, че това ще стане веднага, щом офертата е приета от която и да е компания.

Меган и Хари се преместиха в Лос Анджелис заедно с едногодишния си син Арчи през март, след като се отказаха от ролите си в кралското семейство. Съвсем наскоро двамата си купиха и дом в Санта Барбара, който е съвсем близо до големия град. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Херцогинята вече има един професионален ангажимент след отказването от двореца. Тя озвучи анимацията „Слон“, която в момента може да бъде гледана по Disney+. Хари, от своя страна, ще се появи по другата популярна платформа – Netflix, където ще участва в документалния филм „Rising Phoenix“, разказващ за параолимпийските игри.

„Единственото нещо, което може да те извади от тъмните места, е спортът“, казва принцът в трейлъра. Филмът ще бъде пуснат официално на 26 август. Хари обедини сили и с Опра Уинфри за поредица, фокусираща се върху психическото здраве. Тя ще бъде излъчвана по платформата Apple TV+ и е планирана за следващата година. 

Съвсем наскоро Меган и Хари подписаха договор с ораторската агенция „Harry Walker“, която представлява Опра, Джейн Гудол, Мишел и Барак Обама, Хилари и Бил Клинтън, Алекс Родригес и много други звезди. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари