IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хали Бери се похвали с ново гадже

19 август 2020 10 50

Актрисата публикува загадъчна снимка

Снимка: БГНЕС

Хали Бери намекна, че има нов мъж до себе си. 54-годишната носителка на „Оскар“ отбеляза рождения си ден в Лас Вегас като на страницата си в Instagram сподели загадъчна фотография със своя възлюбен, на когото се виждат само части от краката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

„Вегас, събуди се – подписа кадърът звездата – Благодаря за всички прекрасни пожелания от моите приятели и верните ми фенове! Всички вие направихте моя рожден ден специален“.

Бери не за първи път  интригува с романтични снимки за тайнствен приятел. Преди около месец тя сподели подобна фотография без да дава обяснения за нея.
След три брака явно актрисата не се притеснява да влезе в нови романтични отношения и свободно разказва, че е щастлива и посвещава всичкото си време на себе си и своите деца.

Актрисата има 12-годишна дъщеря от Габриел Обри и 6-годишен син от бившия си съпруг Оливие Мартинес.
„Вече не чувствам нужда за нови отношения, защото не искам да се съгласявам с това, което не ми подхожда“, призна Хали тази есен.

Между другото преди около месец, звездата публикува подобна снимка, като още тогава се заговори, че тя има нов партньор. Така и още не е ясно кой е той.
 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари