IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакс Шепърд пострада сериозно след инцидент с мотор

20 август 2020 14 50

Актьорът ще бъде опериран

Снимка: БГНЕС

Дакс Шепърд разкри, че е пострадал сериозно след инцидент с мотор. Актьорът трябва да се подложи на операция, защото има много наранявания, включително и четири счупени ребра.

В поредния епизод от подкаста му "Armchair Expert", излъчен във вторник, звездата разказа, че е карал мотора си на състезателна писта в Калифорния, когато се е случило всичко. "Подминах шест мотористи и започнах да спирам много рязко докато завивах. Изведнъж задното ми колело беше във въздуха", спомня си Шепърд. Изведнъж той се блъска в един от мотоциклетистите, неуспявайки да предотврати удара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dax Shepard (@daxshepard) on

Актьорът признава, че вината е изцяло негова. Той е мислел, че ще успее да се включи в групата от мотоциклетисти, но не е успял да спре навреме, след като изпреварва двама от тях. "Ударих се в бронята на единия и изхвръкнах над кормилото. Приземих се доста лошо", продължава звездата. Шепърд споделя, че това е бил първият му път на състезателната писта и инцидентът малко го е демотивирал за следващо подобно приключение.

Въпреки нараняванията, Дакс е продължил да кара. Третирал е ръката и рамото си с лед за около час, след което отново се е върнал на пистата за още две обиколки. Все пак, накрая е започнала истинската болка, която е накарала Шепърд да спре и на следващия ден да отиде до спешното отделение. 

"Резултатите показаха, че имам четири счупени ребра, ключицата ми е счупена на три места и ще се наложи операция", казва Шепърд. Той добавя, че отново е наранил един от пръстите си, който е счупил преди два месеца. Въпреки че ще си вземе малко почивка от състезателната писта, актьорът не смята напълно да се отказва от мотоциклетизма. Все пак, до края на 2020 година, най-вероятно звездата ще разчита на автомобила си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dax Shepard (@daxshepard) on

В сряда той сподели снимка в социалните мрежи, на която се виждат част от контузиите му. "В момента съм в добро настроение и съм цял", написа звездата. Зад Шепърд се вижда и съпругата му Кристен Бел, с която той има две дъщери - Линкълн и Делта. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари