IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиа Мишел стана майка

24 август 2020 10 40

Актрисата от "Клуб Веселие" роди първото си дете

Снимка: БГНЕС

Честито на Лиа Мишел и Занди Райх, които посрещнаха първото си дете!

Актрисата, станала известна с ролята си в сериала "Клуб Веселие", е родила на 20 август. Момченцето е с перфектни мерки и се казва Евър Лео. "Майката и детето са здрави и се чувстват добре", казва източник пред списание "People". Той добавя, че засега бебето не създава проблеми и свиква много бързо с околната среда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Новината за раждането идва само четири месеца, след като беше съобщено, че Лиа е бременна. Тя публикува снимка в социалните мрежи, на която щастливо прегръща наедрялото си коремче и сподели с феновете си, че се чувства изключително благодарна за всичко, което й се е случило през тази година. 

Лиа и Занди се ожениха през март миналата година. Те започнаха връзката си през 2017 година, а бизнесменът предложи брак през април на следващата година. Актрисата винаги е говорила, че иска да създаде голямо семейство и няма търпение да има деца. "Мисля, че ще имам милиард деца! Мразех, че съм единствено дете, винаги съм искала да имам братя и сестри", споделя звездата пред списание "Glamour" през 2014 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Въпреки че Лиа предпочиташе да не говори много за бременността си, тя публикуваше снимки в социалните мрежи, с които информираше феновете си как се чувства през този период. Източник, близък до актрисата, сподели че тя се чувства добре по време на пандемията и си прекарва чудесно у дома. 

Бременността обаче беше помрачена от скандал, който се заформи след като Лиа сподели подкрепата си към движението "Blak Lives Matter" и протестите, които се организираха в САЩ след смъртта на Джордж Флойд. Звездата публикува туит, който накара няколко от нейните колеги от "Клуб Веселие" да я нападнат за поведението й на снимачната площадка и да я обвинят в расизъм. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Мишел веднага се извини и заяви, че все още се учи от грешките си. Тя призна, че не помни да е обиждала или да се е държала агресивно с когото и да е било, но все пак изтри туита си за Джордж Флойд. 

КоментариКоментари