IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев на почивка с любимия в Мексико

25 август 2020 10 40

Актрисата показа снимки по бански

БГНЕС

Лятото за Нина Добрев продължава. Актрисата с български корени сподели как е прекарала уикенда, като качи няколко снимки в своя профил в Instagram. От тях виждаме, че тя е била в Тулум, Мексико - едно страхотно кътче за релакс на много известни личности. 

Звездата от дневниците на вампира показа, че харесва роклите с флорални мотиви, снимайки се с такава в двора на хотела. После, отивайки на плажа, тя не пропусна да сподели кадри с банските, които е избрала - в бяло и синьо. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Папараци са уловили актрисата и гаджето й Шон Уайт да се разхождат по плажа, прегръщайки се влюбено. Там Нина носи друг модел бански в две части, върху който е сложила къси шорти и широка ризка в същия цвят. Любимият й пък е само по къси панталони. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

След играта на плажен волейбол, която Добрев и гаджето й са направили с приятели, двамата са се осамотили в луксозната си стая. Там актрисата се снима на леглото и разкри, че в следващите няколко дни смята да работи от нея. 

Преди няколко дни Нина сподели в социалните мрежи, че настоява за справедливост по случая с чернокожата Бриона Тейлър, която бе убита от полицаи. 

"Често чернокожите жени, убити от полицаи, биват забравяни. Нека потърсим справедливост за Бриона и семейството й. Нека да произнесем името й", написа тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари