IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър разкри какво си е взела за спомен от "Игра на тронове"

25 август 2020 17 50

Актрисата изигра Санса Старк в продължение на 8 сезона

Снимка: БГНЕС

В къщата на Софи Търнър и Джо Джонас пристигна невероятен аксесоар, който феновете на "Игра на тронове" ще познаят веднага. 

Актрисата, която изигра Санса Старк във фантастичната поредица, сподели в социалните мрежи, че си е взела нещо за спомен от снимачната площадка. Търнър влиза в сериал, когато е само на 15 години и буквално израства пред очите на зрителите. Героинята й преминава през няколко трудни периода, но постепенно осъзнава какво е важно в живота и се бори за него с пълна сила. 

"Игра на тронове" приключи на 19 май 2019 година, но Софи явно все още тъжи по дните, в които снимаше сериала. Преди дни тя публикува в социалната мрежа Instagram снимка, която върна феновете една година назад. Търнър се похвали, че се е сдобила с трона на Санса Старк, който окупираше в Зимен Хребет. Сега обаче той седи гордо изправен в къщата на актрисата и съпругът й Джо Джонас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miz Hollywood (@mizhollywood) on

"Добре дошъл у дома", написа тя върху снимката. Както всички, които са изгледали финала на сагата, знаят "Игра на тронове" приключва с коронясването на Санса Старк като кралица на Севера. В една от последните сцени тя седи на трона си, а един от поданиците й връчва короната. 

Разбира се, много неща се промениха от май 2019 година. След като финалът на сериала не беше приет добре от феновете, актьорите започнаха да поемат нови задължения, с които да излязат от героите си в "Игра на тронове". Търнър получи роля във филма "Х-мен: Черният Феникс", както и в сериала "Survive". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

В личния си живот Софи също може да се похвали с големи постижения. Тя се омъжи за Джо Джонас миналата година, организирайки две сватби на два различни континента. Първоначално двамата си казаха "Да" на тайна церемония в Лас Вегас, след което направиха и по-голяма в Париж, където поканиха най-близките си хора. 

Година по-късно музикантът и актрисата посрещанаха и първото си дете - дъщеря на име Уила. "В момента тримата са у дома и се чувстват добре", казва източник пред E!News. Той допълва, че Джо много помага в грижата за бебето и обича да прекарва време със съпругата и дъщеря си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари