IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селма Блеър мотивира американците да гласуват

26 август 2020 14 50

Актрисата засне нова фотосесия с кожени дрехи

БГНЕС

Селма Блеър дава пример на американците колко важно да отидат до урните на предстоящите избори през ноември. Актрисата направи това по нестандартен начин - чрез най-новите си снимки. 

48-годишната звезда е заснела фотосесия с кожени дрехи и обувки, на които е изписано "Vote"/ "Гласувай". Тя сподели няколко кадъра от нея в своя профил в Instagram, където има над 2 милиона последователи. 

"Гласуване със стил. Но просто гласувайте", написа Блеър в социалната мрежа, представяйки най-новата си колаборация. 

Ботушите, които Селма носи, са с дължина до коляното, като на тях със златни букви е написано "Vote". Те са комбинирани с черни клин и класическо кожено яке. 

С фотосесията актрисата насърчава кампанията "I аm a voter", която има за цел да повиши обществената осведоменост на американците за изборите и ги насърчи да изртазят гражданската си позиция като гласуват.

Моделът "50/50 Vote boot" на Stuart Weitzman, представен от звездата, е от лимитирана серия, парите от продажбата на която ще бъдат дарени. Той струва цели 695 долара. 

Селма Блеър, която има множествена склероза от години, получава все повече ангажименти за рекламни кампании по време на пандемията. Наскоро тя показа как я снимат в двора й, на фона на обикновен зелен чаршаф. 

"Промъкнете се зад кулисите. Театър в задния двор", пише тя, обяснявайки, че си сложила любимите обувки на Dior, за да позира със своя бастун, чрез който вече се придвижва от няколко години заради болестта.

Наскоро актрисата и бившият й съпруг Джейсън Блейк бяха забелязани заедно на плажа, разхождайки се с техния син Артур. Гордата майка сподели снимки с момчето, с което носят блузки с един и същи принт. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари