IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес проговори за племенника си, който е трансджендър

27 август 2020 08 40

Изпълнителката направи кратко видео

Снимка: БГНЕС

Социалните мрежи са място, в което свободно може да изразяваме мнението си, да публикуваме снимки и видеа и да споделяме проблемите си. По време на пандемията обаче това пространство по-скоро се превърна в начин да избягаме от неприятностите, а много от звездите решиха да ни забавляват, показвайки смешни случки от времето вкъщи.

Една от тези звезди е Дженифър Лопес, която непрестанно информираше феновете си какво прави у дома. Тя прекара изолацията с годеника си Алекс Родригес и децата си, а част от забавленията им включваха игра на американски футбол, групови тренировки, каране на колела и много други.

Сега обаче Лопес използва социалните мрежи, за да зачекне една сериозна тема, а именно половата идентичност. През уикенда изпълнителката сподели кратък клип, в който говори откровено за племенника си Брендън, който се определя като трансджендър. Видеото е озаглавено "Draw with Me" и разказва историята на Брендън, каква е била реакцията на семейството и как изкуството помага в този момент. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

За да опише Брендън, Джей Ло използва местоимението "те" и думата "ниблинг", която служи за определение на пленница или пленник без да се използва пол. Преди да започне самият клип, Лопес каза няколко думи, с които обясни защо е избрала да говори за Брендън. "Това е кратък филм за младеж, който е трансджендър и тяхната история на разкриване пред семейството. Показва се как те използват изкуството, което им помага да се справят с чувствата си, които изпитват", казва изпълнителката.

Тя допълва, че историята на Брендън е много близка до сърцето й, защото се е случила в семейството. "Това е история за приемствеността и любовта. Показва, че когато отворим сърцата си, всичко е възможно", обяснява Джей Ло. Брендън е роден през 2001 година и е дете на сеестрата на Лопес - Лесли Лопес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08) on

Във филма Брендън споделя, че в осми клас е почувствал нужно да сподели, че е трансджендър. В един момент се разкрива, че Брендън е опитал самоубийство. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари