IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Миранда Кер реагира на раждането на дъщеричката на Орландо Блум?

28 август 2020 17 50

Актьорът и супермоделът също имат дете - син Флин.

Снимка: БГНЕС

Преди два дни Орландо Блум и Кейти Пери посрещнаха първото си дете. Те станаха родители на дъщеричка, която кръстиха Дейзи Дев Блум. Това е второ дете за актьора, който е баща и на 10-годишния Флин, когото споделя с бившата си съпруга Миранда Кер. 

Бракът между Блум и Кер може да е приключил, но приятелските им отношения продължават с пълна сила. Това го доказва и реакцията на Миранда, когато тя научи новината за раждането на Дейзи. Актьорът публикува снимка в социалните мрежи, на която той и Пери държат ръчичката на дъщеря им. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Миранда веднага хареса публикацията и дори я коментира. "Много съм щастлива за вас. Нямам търпение да се запозная с нея", пише тя. Дейзи е и първото момиче в семейството на Блум и в това на Кер. Досега Флин имаше само двама братя - 2-годишният Харт и 10-месечният Майлс, които се раждат от брака между Миранда Кер и Евън Шпигел.

"Той има двама братя, но това е първата му сестричка, така че и той е доста развълнуван", каза Блум преди раждането на дъщеря му. Пред организацията UNICEF Орландо и Кейти заявиха, че са изключително щастливи и са изпълнени с любов. Те дори основаха фонд в името на Дейзи, който ще помага за здравето на бременните жени и техните новородени бебета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda Kerr & Orlando Bloom (@mirandakerrorlandobloom) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари