IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цял град нарушава карантината, за да почете паметта на Чадуик Боузман

2 септември 2020 08 40

Кметът изнася реч, не е ясно дали на събитието ще дойдат роднини

Снимка: BGNES

Андерсън, Южна Калифорния, ще почете с мащабно събиране паметта на починалия миналата седмица актьор Чадуик Боузман. Звездата е отраснал в малкото градче и въпреки пандемичната обстановка в Америка, месните са решили да се съберат в негова памет.

Лично кметът на Андерсън ще изнесе реч, заедно с пастор и съученик на актьора, пише TMZ. Планира се на събитието да дойдат хиляди хора, като организаторите увериха, че ще се вземат мерки за сигурност под формата на маски и задължителна дистанция във връзка с коронавирус ситуацията.

Според запознати на събирането ще има снимки на актьора, ще се гледа неговият най-голям хит – „Черната пантера“ и ще бъдат изложени различни творби с лика на актьора създадени от местни творци. Не е ясно дали на събирането ще присъстват роднини на Боузман.

Чадуик загуби битката с рака на 43 години миналия петък. Звездата се бори с него цели 4 години, като накрая издъхна в дома си, заобиколен от най-близките си хора.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )