IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдовицата на Робин Уилямс: Лекарите ни казаха да спим в различни стаи

6 септември 2020 18 00

Според Сюзън Уилямс, причината е била безсънието на актьора

Снимка: БГНЕС

Вдовицата на Робин Уилмяс - Сюзън Уилямс, говори за загубата на най-великата любов, която някога е позвала.

Във вторник тя даде интервю пред Хода Коб за предаването "Today", където сподели повече детайли за новия документален филм за актьора. "Robin's Wish" ще покаже на хората последните дни на Робин, как той се е борил със състоянието "Деменция с телца на Леви". Това е вид заболяване, което засяга мисленето, паметта и двигателната функция. Според експерти, именно това е била главната причина за самоубийството на актьора през 2014 година.

"Това беше човек, който беше изключително богат и имаше огромна душа, която разбираше проблемите на хората. Хуморът беше неговото тайно оръжие", казва Сюзън. Тя добавя, че когато някой около актьора е имал нужда от леко повдигане на настроението, Уилямс винаги е знаел как да му помогне. 

"Деменция с телца на Леви" е втората най-прогресивния тип деменция след Алцхаймер. Докторите обаче не диагностицират правилно Робин и неговите близки разбират за болестта години след смъртта му. "Аз и Робин добре знаехме, че има някъв проблем. Той все ми казваше, че иска да рестартира мозъка си. Тогава му обещах, че ще разберем какво става. Не знаех обаче че ще разберем, когато той почине".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Move Notícias (@movenoticias) on

Сюзън допълва, че лекарите са предложили на нея и съпругът й да спят в различни стаи. Причината била безсънието на актьора, а медиците са смятали, че по този начин той ще може да спи по-добре. "Това беше много шокиращ момент за него. Беше труден момент и за мен". Относно заглавието на документалния филм, вдовицата на Уилямс споделя, че желанието на Робин е винаги да помага на другите и да им покаже, че не трябва да се страхуват.

"Robin's Wish" в превод означава "Желанието на Робин". Филмът съдържа различни интервюта с колеги и приятели на актьора. 

КоментариКоментари