IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл със специален жест към паметта на принцеса Даяна

2 септември 2020 15 00

23 години след смъртта на принцесата

Снимка: БГНЕС

Повече от две десетилетия след смъртта на принцеса Даяна, принц Хари и Меган Маркъл й отдадоха почит по начин, който със сигурност щеше да й се хареса. 

В понеделник, 31 август, се навършиха 23 години от катастрофата в Париж, където загинаха Даяна и приятелят й Доди ал Файед. Тогава принцесата на Уелс беше само на 36 години. Оттогава доста неща се промениха в кралското семейство, най-важните от които бяха сватбите на нейните синове и раждането на внуците й. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Family Fan Account? (@meghan_harry_archie) on

Въпреки че Даяна никога не се срещна със съпругите на Хари и Уилям, тя винаги е била почитана от тях. Сега, в знак на уважение към принцесата, по-малкият й син и Меган Маркъл направиха нещо, което е напълно по вкуса на лейди Ди. Въпреки продължаващата пандемия от коронавирус, Хари и Меган сложиха маските и изненадаха деца в Лос Анджелис.

Двамата посетиха обучителен център, който се осигурява безплатно обучение на деца в нужда. Там бившите кралски особи помогнаха на малчуганите да засядат цветя в новата си градина. Това не е първият път, в който Хари и Меган са доброволци в центъра. От снимки в социалните мрежи се вижда, че херцозите не се притесняват да изцапат ръцете си и усилено засаждат цветя и зеленчуци с децата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Assistance League of LA (@assistanceleagueoflosangeles) on

В допълнение към доматите, петуниите и сладкия грах, двойката беше взела семена от незабравки, които да посади в чест на принцеса Даяна. Това са били нейните любими цветя и именно затова принц Хари и Меган са ги избрали. Работата на двамата обаче не се ограничи само в градината. Те дадоха съвети на децата относно градинарството и им четоха книгата "Джак и бобеното зърно".

"Те прекараха доста време с децата, показвайки им как да се грижат за природата и как да я ценят. Благодарни сме, че посветиха деня си на нас", казват от центъра. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари