IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радина Думанян е бременна

2 септември 2020 14 40

Актрисата сподели щастливата новина в социалните мрежи

Pixabay

Актрисата Радина Думанян е бременна. След като нейните колежки и близки приятелки - Луиза Григорова и Весела Бабинова съобщиха, че са в очакване на своите първи рожби, тя ги последва, като обяви щастливата новина във Facebook. 

"Има нещо в мен", написа звездата от сериала "Откраднат живот" към кадъра, споделен в социалната мрежа. 

На снимката Радина е край морския бряг, седнала върху надуваем пояс с еднорог. В лявата си ръка тя държи снимка на бебето от ехограф. 

"Честито Радина. Това, което носиш под сърцето е най голямото щастие на земята. Бъди благословена", пожелава последователка на актрисата, която преди пандемията играеше в Драматичен театър-Пловдив.

Само преди няколко дни Весела Бабинова, с която Думанян е учила заедно в НАТФИЗ, отпразнува своя рожден ден. По този повод нейната колежка й е приготвила специална торта. 

Кулинарията, най-вече здравословните торти и сладкиши, са страст на Радина Думанян. По време на социалната изолация тя се развихри в кухнята и показа колко хубави десерти без захар и глутен може да прави. Тогава нейни приятели й признаха, че си е сбъркала професията. 

Бъдещата майка не коментира подробности кога трябва да роди. На нас ни остава да й пожелаем един успешен завършек на бременността. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари