IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс започна връзка с почти женен мъж

11 септември 2020 14 30

Избраникът на актрисата остави булката си чрез съобщение

Снимка: БГНЕС

След развода с Том Круз, на Кейти Холмс дълго време се налагаше да крие подробности около личния си живот. След като се раздели с Джейми Фокс, 41-годишната актриса си намери ново гадже, което е и по-младо от нея. Тя излиза с 33-годишния готвач Емилио Витоло-младши, който работи в модерния нюйоркски ресторант на баща си. 

 

За романса между двамата се заговори миналата седмица, когато папараците ги хванаха да се целуват.  Оказа се, че новата любов е предизвикала щастие за едни, но е изключително драматична за други, тъй като Емилио е бил сгоден и е зарязал булката само със съобщение.
Витоло-младши се готвеше за сватбата с 24-годишната Рейчъл Емънс, която дори не подозираше за връзката му с холивудската звезда. Момичето разбра за всичко благодарение на снимките на репортери, които заляха мрежата. Същия ден тя получи сърцераздирателно съобщение, което я шокира.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on


„Преди новините да излязат, тя нямаше представа какво става. Той е предател и тази история няма щастлив край. Те вече бяха планирали сватба... сега тя остана да се справя с грозни клюки и трябваше да се прибере у дома“, казва близък неин приятел пред британския таблоид The Daily Mail.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s TV SHOW (@dawsonscreek_world) on

Самата Емънс отказа да коментира ситуацията. Кейти Холмс все още не е реагирала по никакъв начин на случващото се.
 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари