IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс се появи публично за първи път от много време

14 септември 2020 08 40

Звездата изглежда добре

Снимка: БГНЕС

В последно време Бритни Спиърс доста рядко излиза в общественото пространство. Причината за това затворничество може да е както коронавирусната пандемия, така и борбата на Бритни за свободата си. 38-годишната звезда отчаяно се опитва да се измъкне от попечителството на баща си Джейми, но съдът не ѝгласува доверие, че тя може да се грижи за голямото си състояние.

Преданите ѝ фенове създадоха движението #FreeBritney, и се тревожат за нейното благополучие. Но ето, че Бритни демонстрира идеален тен по време на една от редките си появи на улицата в Калабас, Калифорния. В къси панталонки, семпла бяла тениска и маска с оригинален принт, певицата се отпусна в известно кафене за да се наслади на плодово смути. Спиърс пристигна в снежнобял кабриолет, придружена от бодигард, предава OK Magazine.

Звездата често се появява на своята страница в Instagram, но поведението ѝ става обект на шеги или притеснение, че има нещо, което не е както трябва. Сега феновете ѝ като че ли могат да бъдат малко по-спокойни, че идолът им е в кондиция.

\n

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари