IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отказват на принц Андрю да присъства на 100-годишнината на баща си

19 септември 2020 12 00

Причината са отношенията му с Джефри Епщайн

Снимка: БГНЕС

В Бъкингамския дворец вече започнаха с подготовката за празнуване на предстоящия рожден ден на принц Филип. През следващия юни съпругът на кралица Елизабет Втора ще навърши сто години.

Британският таблоид The Sun съобщава, че в списъка с гости е бил изключен наследникът им – херцогът на Единбург – 60-годишният принц Андрю, който изпадна в немилост след големия скандал с Джефри Епщайн.

„На тях им дадоха указания да не се показват много с Андрю. Неговото участие ще бъде минимално – разказва източник – Но това няма да повлияе на взаимоотношенията му с херцога на Единбург. Разбира се, възникват трудности, но все пак той е негов син.“

В края на миналата година принц Андрю се отказа от кралските си ангажименти, заради „своята неблагоразумна връзка“ с вече покойния Епщайн, който е обвинен в търговия с хора и проституция с непълнолетни. Херцогът на Йорк дори бе изключен от сватбената фотография на своята дъщеря – принцеса Беатрис, която през август се омъжи за италианеца Едоардо Мапели Моци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари