IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи снимки от събирането на Брад Пит и Дженифър Анистън

16 септември 2020 08 30

Двамата се видяха на виртуално събитие

Снимка: БГНЕС

Най-накрая се случи! След като събирането на Брад Пит и Дженифър Анистън беше отложено заради технически проблеми, официалната дата вече е 17 септември. Тогава двамата актьори и бивши съпрузи отново ще се видят, но този път ще бъдат свързани чрез интернет връзка. 

Те ще участват във виртуалното четене на сценария на филма „Fast Times at Ridgemont High“. Към тях се присъединяват още известни имена като Джими Кимъл, Морган Фрийман, Джон Леджънд, Матю Макконъхи, Джулия Робъртс, Шон Пен и други. Феновете ще могат да наблюдават звездното шоу в четвъртък срещу петък от 04:00 часа българско време във фейсбук страницата на „CORE“ или в профила им в TikTok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dane Cook (@danecook) on

Почитателите на Брад и Дженифър научиха щастливата новина преди няколко седмици, но първоначалната дата на излъчване беше преместена. Неизправностите във връзката вече са оправени и всичко ще може да протече нормално. Актьорите бяха женени в продължение на 5 години преди да се разведат през януари 2005 година.

След това Брад Пит започна връзка с Анджелина Джоли, с която отглеждаха заедно шест деца. Семейният им живот обаче също се провали и в момента двамата водят битка за попечителство. Въпреки надеждите за възобновяване на романтичните отношения между Пит и Анистън, в момента актьорът излиза с германския модел Никол Потуралски. Двамата дори бяха хванати заедно на летище в Париж, откъдето отлетяха за южна Франция, за да прекарат няколко дни в имението на Пит и Джоли. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston & Brad Pitt (@jennpitt) on

Целта на събитието, което поне частично ще събере бившите съпрузи, е да набере средства за неправителствената организация „CORE“, която се занимава с хуманитарни въпроси и е основана от Шон Пен и Ан Лий. Освен това, звездите ще насочат вниманието на феновете към искания за промени в закона, които се фокусират върху съдебната система и защитата на затворници от разпространението на коронавирус. 

Събитието ще се проведе на 17 срещу 18 септември от 04:00 часа българско време в социалните канали на организацията „CORE“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston & Brad Pitt (@jennpitt) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари