IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс рискува да загуби попечителството над деца

15 септември 2020 14 50

Бившата годеница на Брайън Остин Грийн говори за битката за сина си

Снимка: БГНЕС

51-годишната Ванеса Марсел сподели подробности за „опустошителната“ си раздяла с Брайън Остин Грийн, от когото роди сина си Касиус преди 18 години. Актьорите се снимаха заедно в сериала „Бевърли Хилс, 90210“, през 2001 г. се сгодиха, но така и не се стигна до сватба, припомня OK Magazine.

На фона на развода на Грийн с Меган Фокс, Марсел увери последователите си в Instagram, че във всичко подкрепя звездата от „Трансформърс“: „Меган най-накрая живее живота си, което само по себе си е подарък за децата ѝ.“Засега тя и бившият ѝ отглеждат трима синове.

Няколко години след раздялата с Ванеса, Брайън започва ожесточена борба за пълно попечителство над Касиус и след като губи процеса, го заличава от живота си в продължение на пет години. 

Докато синът ѝ навърши пълнолетие, Марсел мълчаливо понася опитите на Грийн да я „клевети“, „заблуждава“ и „да я кара да се срамува като работеща майка“, но сега тя реши да постави точка на това.

„Всъщност говоря добре за бащата на Кас“, отбеляза Ванеса в кореспонденцията си с феновете си. – Просто разказвам всичко както е било, по молба на сина ми, който е уморен да пази всички тези тайни. Отнасям се със съчувствие към баща му, отчитайки разрушителните последствия, с които се сблъска сина ми. Той и моето семейство могат да потвърдят. В продължение на 13 години съдебни процеси имах правило: „Никой никога да не говори лошо за бащата на Кас.“

По думите ѝ, Грийн много обичал когато изглежда добре в очите на обществеността, но когато никой не го наблюдава, показва истинската си същност.

Ванеса и Брайън имат връзка от 1999 г. до 2003 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари