IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова гушна звездата на ЦСКА Али Соу

16 септември 2020 17 40

Романтичните кадри са част от реклама на спортен магазин

БГНЕС

Николета Лозанова от години е свързана, ако не пряко, то косвено с футболен клуб „Левски“. От една страна красавицата живее с вратаря на сините Николай Михайлов, а освен това има 8-годишна дъщеря – Никол от нападателя на „Левски“ – Валери Божинов.

Това обаче не попречи на знойната брюнетка да се снима в секси фотосесия за спортен магазин със звездата на вечния враг на „Левски“ – ЦСКА, а именно с нападателя Али Соу.

В рекламните снимки известната плеймейтка се гушка нежно в прегръдките на нападателя на червените, а на някои от кадрите красавицата позира и със съотборника на Соу – Найджъл Робърта.

Въпреки горещите кадри на Николета и гамбиеца Али Соу, отношенията им са строго професионални. Според слуховете, от това лято той си има гадже-българка. Подобно на Лозанова и тя е секси брюнетка, казва се Габриела Крекмакова и е на 19 години.

Али и Габриела, която е носителка на титлата „Момиче Ловеч – 2017“, не крият отношенията си и вече на няколко пъти публикуват свои общи снимки в социалните медии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари