IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари Стайлс промени имиджа си

18 септември 2020 08 40

Звездата напомни с образа си визията от ерата на One Direction

Снимка: БГНЕС

Хари Стайлс се съгласи да се снима с фен и започна вълна от разгорещени дискусии в мрежата. Работата е там, че 26-годишният музикант показа новия си имидж. Той обръсна мустаците, които беше отгледал по време на карантината, и върна емблематичната си прическа от времето на One Direction.
 

„Мустаците ги няма, изглежда, че всичките ми мечти се сбъдват“, написа един от феновете на певеца. Тези думи получиха реакция и сред други фенове. Някой дори отбеляза, че когато видял снимката,  почти избухнал в сълзи като в час по математика.

Стайлс не е единственият изпълнител, който разгневява феновете си с мустаци. През зимата феновете на Джъстин Бийбър го помолиха да се прости с растителността над устната му, но той беше безразличен към молбите им. Чрез обединяване на усилията, Beliebers постигнаха целта си.

Възможно е Хари Стайлс да е актуализирал имиджа си за нов проект. Наскоро например стана известно, че той ще замени Шая Лабъф във филма „Не се притеснявай, скъпа“, който ще бъде режисиран от актрисата и режисьор Оливия Уайлд. Дакота Джонсън, Флорънс Пю и Крис Пайн ще придружават звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари