IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани смени лицето на бившия си с това на Блейк Шелтън

18 септември 2020 14 40

Звездата грубо изряза Гавин Росдейл от живота си, а и от старите си снимки

БГНЕС

След участието си на наградите на Академията за кънтри музика с Блейк Шелтън на 16 септември, Гуен Стефани сподели странна снимка с любимия си в Instagram. Вместо да качи актуална снимка с годеника си, певицата публикува изображение на това как двамата са изглеждали преди много години – доста време преди изобщо да се запознаят!

На оригиналната снимка, която е направена някъде през 90-те, Гуен позира с бившия си мъж Гавин Росдейл, а на тази която е споделила, попзвездата е застанала до младия Блейк.Очевидно певицата е използвала Photoshop, може би с идеята да хвърли сянка върху бившия си съпруг. 

 

 

Феновете на Гуен са коментирали с насмешка, че тя доста грубо е изрязала Гавин от живота и снимките си, въпреки че е била омъжена за него цели 13 години. Стефани и британския музикант Росдейл се разделиха през 2015 г. след като се разкри, че той е имал връзка с бавачката на тримата им сина.

Интересното е, че Блейк се раздели с бившата си съпруга Миранда Ламбърт също през 2015 г. Така въпросната година се оказа идеална и за двете звезди, които започнаха романтичната си връзка, след като се запознаха на снимачната площадка на риалити формата The Voice. Оттогава отношенията на Гуен и Блейк стават все по-сериозни, а Шелтън активно ѝ помага в отглеждането на момчетата от брака ѝ с Гавин – Кингстън, Зума и Аполо.

Твърди се, че Гуен иска да се омъжи за Блейк, но първо иска разводът ѝ с Гавин да бъде обявен за „анулиран“ от католическата църква, тъй като религията винаги е била изключително важна за нея.

Гуен Стефани

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари