IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият модел Ейми Дорис обвини Доналд Тръмп в сексуално посегателство

21 септември 2020 10 50

Тя твърди, че президентът е „заврял езика си в устата ѝ“ през 1997 година

Снимка: БГНЕС

Бившата моделка Ейми Дорис разкри, че е станала жертва на сексуален тормоз. Тя обвини Доналд Тръмп, превръщайки се в поне 26-ата жена, която прави подобни твърдения. В интервю пред Gardian Дори казва, че настоящият президент на САЩ я е насилил през 1997 година по време на турнира „US Open“. Тогава тя е била на 24, а той на 51 години.

Ейми споделя пред изданието, че Тръмп е „заврял езика си в устата ѝ“ и я е държал здраво, за да не може да избяга. По това време той също така я е опипвал. Бившата моделка признава, че преживяването я е накарало да се почувства отвратена и смутена. „Опитах се да го отблъсна, но постепенно хватката му ставаше все по-стегната, а ръцете му се движеха по задните ми части, гърдите, гърба, навсякъде“. Добавя, че се е опитала да отблъсне езика на Тръмп със зъбите си и е възможно да е отхапала малко парче от него.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One Billion Rising (@one_billion_rising) on

От Gardian твърдят, че Дорис е подкрепила твърдението си, показвайки им билетите за „US Open“, както и няколко снимки, на които тя е с Доналд Тръмп в Ню Йорк. Обвиненията ѝ бяха потвърдени и от няколко човека, на които моделката е разказала за нападението. Сред тях са майка ѝ и близък приятел от Ню Йорк. 

Ейми казва, че Джейсън Бин, който е бил нейно гадже по онова време, я е запознал с Тръмп в кулите на бизнесмена, намиращи се в Манхатън. Тримата са прекарали цял уикенд заедно, след което са отишли на тенис турнира. Според Дорис, нападението е станало, когато тя, Бин, Тръмп и няколко от неговите приятели са били във ВИП ложата на събитието. Тя става да отиде до тоалетната, а когато излиза, Тръмп вече я чака отпред. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) on

„Първо си помислих, че чака да се освободи кабинка, но не бях права“, казва моделката и допълва, че Доналд я е насилил след кратък разговор, в който двамата са си разменили няколко шеги. Ейми признава, че на няколко пъти е помолила Тръмп да спре, но „на него не му пукаше“. 

Адвокатите на Тръмп се свързват с Guardian и казват, че той отрича всички тези твърдения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари