IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В трепетно очакване: Джиджи Хадид показа коремчето

21 септември 2020 15 00

Майка ѝ сподели, че няма търпение да стане баба

БГНЕС

Родила ли е вече Джиджи Хадид? Това се питат фенове на модела след като миналата седмица тръгнаха слухове, че тя вече е станала майка, но крие щастливата новина. За да подхрани любопитството на последователите си в Instagram и да покаже, че е в трепетно очакване, тя сподели няколко снимки с наедрелия си корем. 

Красавицата е качила кадри, на които е в 27-ата гестационна седмица. На тях тя позира без грим, със спортен панталон и къс топ в черно, като на главата си носи шапка. 

На една от снимките манекенката е сложила ръка на корема си, а на друга гали кон. 

„Времето отлетя“, написа още Джиджи в социалната мрежа, но не потвърди дали вече гушка бебето в ръцете си. 

Междувременно майката на модела – Йоланда Хадид, сподели, че се вълнува изключително много от това, че ще става баба. Тя публикува снимка с дъщеря си в социалните мрежи и коментира: 

„Чакайки търпеливо нейният ангел да се роди“. 

Джиджи Хадид и нейният приятел Зейн Малик очакват момиченце. Двамата вече са подготвили всичко необходимо за посрещане на бебето. 

„Здравей, малко внуче, това съм аз, сърцето ми е изпълнено с щастие, доколкото е възможно... Дарявам ти Слънцето и Луната, желая ти най-щастливите дни. Знай, че дядо ще бъде винаги там, ще направя всичко за теб, скъпо дете“, написа по-рано Мохамед Хадид в Instagram, с което накара феновете на дъщеря му да смятат, че тя вече е родила. По-късно той изтри написаното. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари