IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая стана най-младата и зашеметяваща носителка на „Еми“

21 септември 2020 17 50

Звездата показа две уникални рокли на виртуалната церемония на престижните награди

Снимка: Zendaya

Зендая вече е модна икона, въпреки че е едва на 24 години. Тя затвърди този свой статут след като демонстрира невероятния си стил по време на виртуалните награди „Еми“ 2020 г.

Актрисата, която спечели приза в категорията „главна актриса в драматичен сериал“ за ролята си в сериала „Еуфория“, се появи, макар и дистанционно, в два тоалета през въпросната вечер. В момента, в който беше обявена за победителка, Зендая носеше страхотна черна пола на големи бледорозови точки на Giorgio Armani Privé и бюстие от черно кадифе, бродирано с перли и кристали. Бижутата на звездата бяха с марка Bulgari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya Style Resource (@zendayastylefiles) on

Първият тоалет, с който Зендая се показа във въпросната вечер, също беше великолепен. Тя удиви феновете си с царствена рокля в черно и лилаво на дизайнера Christofer John Rogers есен/2020, съчетана с пищна огърлица от аметисти, отново на Bulgari.

Младата актриса спечели своята първа статуетка „Еми“ след като показа своя невероятен талант в ролята на възстановяваща се наркоманка в първия сезон на тийнейджърския сериал на HBO „Еуфория“. С тази победа Зендая стана най-младата актриса, спечелила наградата в категорията „главна актриса в драматичен сериал“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya Style Resource (@zendayastylefiles) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари