IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу: Отглеждането на деца с Крис Мартин не е толкова лесно

24 септември 2020 08 35

Актрисата и изпълнителят са разделени, но си поделят грижите за двете си деца

Снимка: БГНЕС

Както повечето разделени звезди, които си споделят грижите за децата, Крис Мартин и Гуинет Полтроу изпитват трудности при възпитанието. 

Във вторник актрисата участва в шоуто на Дрю Баримор, където говори открито за проблемите, които се изпречват на пътя ѝ. Тя зачекна темата и за децата и тяхното отглеждане, което си поделя с фронтмена на групата „Coldplay“. Двамата се разведоха през 2016 година след 12-годишен брак и имат две деца – Моузес на 14 години и Епъл на 16. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

„Прекратяваш брака, но все още сте семейство. Това ще си остане така завинаги“, казва Полтроу пред колежката си. Тя обаче признава, че не всички дни са щастливи и са не толкова добре, колкото изглеждат отстрани. Бившата двойка преживява и трудни моменти, които се опитва да атакува заедно и да създава обединен фронт заради децата. 

Полтроу добавя, че независимо от раздялата, тя все още обича Мартин и харесва доста черти от характера му. „Смятам, че сега връзката ми с Крис е много по-добра отпреди и мисля, че можем да постигнем много неща заедно“. Актрисата открито разказа, че тя и бившият ѝ съпруг са се обърнали към специалист, който да им каже как да се справят с отглеждането на децата след развода. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

„Трябва да действаш разумно и да знаеш, че всяка връзка е 50 на 50. Ако си достатъчно смел да поемеш отговорност за своите действия, тогава ще разбереш, че има какво още да учиш и не трябва да обвиняваш другия за проблемите“. Носителката на „Оскар“ сподели, че най-важното за нея и Мартин е било разводът да не травматизира Моузес и Епъл. Затова в първите месеци след раздялата, бившите съпрузи все още организирали семейни вечери, за да улеснят процеса за децата.

Преди месец Гуинет написа прочувствено писмо за британския Vogue, в което детайлно описва края на връзката си с Мартин. Тя си спомня времето, в което е разбрала, че всичко е приключило и как всичко това се отразило на сина и дъщеря ѝ. „Не искахме да нараним децата си. Не искахме да загубим семейството си“, пише актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Тя допълва, че колкото и големи да са били усилията ѝ да поправи брака си, един ден е разбрала, че всичко е напразно и няма как да намери път обратно към Мартин. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари