IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада – Тамара Екълстоун е родила втора дъщеря

24 септември 2020 10 40

Бебето на милиардерската наследница е само с два месеца по-малко от чичо си

Снимка: BGNES

Тамара Екълстоун е родила второто си дете преди седмица, като успя да запази бременността си в пълна тайна от медиите. Бащата на Тамара – милиардерът Бърни Екълстоун е разкрил, че тя и съпругът ѝ Джей Рътланд са посрещнали бебето миналата седмица в Швейцария.

Бърни, който скоро ще навърши 90 години, сподели че малката Серена вече има специална връзка със своя чичо (неговия син Ейс), тъй като двамата са родени в същата болница в района на Берн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Ейс се роди през юли и е първото дете на 89-годишния Бърни от 44-годишната му съпруга Фабиана Флоси. Той е и единственият син на Бърни, който има три дъщери от предишни бракове – Дебора, Тамара и Петра Екълстоун.

Щастливият дядо потвърди новината за нейното раждане от дома си в Гщаад в швейцарските Алпи с думите: „Развълнуван съм, че станах дядо отново. Тамара роди момиченце преди седем дни в същата болница, в която се роди синът ми.“

Бившият шеф на Формула 1, чието богатство се оценява на 3,3 милиарда долара, споделя пред Mailonline, че Серена и чичо й Ейс без съмнение ще бъдат най-добри приятели.

Тамара и Джей вече имат една дъщеря София, на която казват Фифи. Тамара предизвика полемика сред медиите в Обединеното кралство, след като призна, че е кърмила София до 4-тата ѝ годинка и че смята това за нещо съвсем нормално.

Бърни е дядо на пет внучета и има едно правнуче. Най-малката му дъщеря – Петра има три деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари