IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Обама и Дженифър Лопес за ползите от онлайн обучението

25 септември 2020 08 30

Двете дами си поговориха за живота по време на пандемия

Снимка: БГНЕС

Мишел Обама и Дженифър Лопес може да са две от най-влиятелните жени в света, но у дома те са познати просто като „мама“. 

По време на пандемията от коронавирус двете дами имаха възможността да се занимават с децата си по-дълго от обикновеното и да научат през какво преминават родителите, които не могат да си позволят бавачки или частни учители. Във видео, публикувано в социалната мрежа Instagram, Обама и Лопес подканят феновете си да гласуват на предстоящите президентски избори.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Двете зачекнаха и темата за децата у дома и онлайн обучението, през което те преминават през последните месеци. „Ситуацията е доста объркваща. Не е много безопасна“, казва Мишел и добавя, че дъщерите ѝ Малия и Саша не могат да се върнат в колежанските си кампуси. Бившата Първа дама споделя, че най-вероятно момичетата вече доста са се отегчили от майка си, но тя е щастлива, че те са добре. Малия, която е на 22 години, учи в Харвард, а Саша – на 19 години, се е записала в Университета на Мичиган. 

Дженифър Лопес, чиито деца Ема и Макс са в седми клас, също е радостна, че те се обучават онлайн. „Имам възможност да прекарам повече време с тях, защото не пътувам толкова често“, споделя изпълнителката. Близнаците обаче не са толкова щастливи от изолацията и вече искат да се завърнат на училище, където да бъдат сред приятели. 

Една от активностите, с които Лопес се опитва да занимава децата си, са семейните фотосесии. В Деня на труда, звездата сподели снимка на цялото семейство – годеникът ѝ Алекс Родригес, двете му деца и близнаците. В чест на празника всички те носеха бяло. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Засега все още не е ясно колко време децата на двете дами ще останат на онлайн обучение, но добрата новина е, че ще имат повече време за семейни вечери. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари