IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манди Мур е бременна

28 септември 2020 08 40

Актрисата очаква първото си дете

Снимка: БГНЕС

Следващата роля на Манди Мур? Тази на майка!

Актрисата, позната от сериала „Това сме ние“, е бременна. Новината потвърди самата тя с публикация в Instagram. Това ще е първо дете за Мур и съпруга ѝ Тейлър Голдсмит. Двамата се запознаха през 2016 година, сгодиха се година по-късно и през 2018-а минаха под венчилото.

„Момченцето Голдсмит ще се появи на бял свят в първите месеци на 2021 година“, пише Мур в социалните мрежи, разкривайки и пола на бебето. Актрисата, която наскоро пусна и седмия си студиен албум, е в светлината на прожекторите още от тийнейджърските си години. През последните години може да я гледаме като Ребека Пийрсън в сериала „Това сме ние“.

През 2017 година звездата говори за ролята си на майка на тризнаци. „Бях се притеснила дали ще мога да пресъздам майчинския инстинкт, тъй като все още нямам деца. Но да бъда част от този проект, наистина ме кара да се замисля за семейство“, споделя тя пред E!News. Мур добавя, че иска да има деца по-скоро.

Най-накрая този момент настъпи за нея. Щастливата новина за бременността предшества и втората годишнина от сватбата на актрисата. „Той ме кара да се разтапям. Не мога да си представя по-добър партньор“, казва тя за съпруга си. Манди признава, че Голдсмит ще бъде невероятен баща, който няма да се притеснява да сменя пелени и да се грижи за децата.

Честито на бъдещите родители.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари