IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебето подтикнало Зейн Малик за нова музика

25 септември 2020 17 40

След като Джиджи Хадид го дари с момиче, той пусна собствен сингъл

БГНЕС

Зейн Малик се завръща в музикалния бизнес. Малко след като Джиджи Хадид го дари с дъщеричка, певецът показа, че отново твори, пускайки първия си самостоятелен сингъл.

27-годишният певец стана татко през изминалия уикенд, а на 25-и той и приятелката му обявиха, че са станали родители. На същия ден той сподели видеото на новото си парче, което се казва „Better“.

В песента Зейн пее за един специален човек в живота му, който най-вероятно е неговата любима, която го направи татко.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Zayn Malik (@zayn) на

Ден преди да разкрие, че малкото му момиченце вече е родено, певецът пусна тийзър в Instagram, с който показа част от снимките за новата си песен.

„Better“ е първото самостоятелно парче на Малик откакто пусна втория си албум „Icarus Falls“ през 2018 г. Тогава песните му получиха смесени отзиви, но по всичко личи, че бебето е вдъхновило Зейн за нови проекти и той е решил да използва момента с появяването му, за да ги лансира.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Zayn Malik (@zayn) на

Според информация на Cosmopolitan, детето на Джиджи Хадид и изпълнителя ще се радва на доста скъпи играчки. Зейн бе едно от лошите момчета в групата One Direction, като дори след напускането на групата през 2015-а, той продължава да печели от нея.

По данни на Celebrity Net Worth, между юни 2013 г. и юни следващата година, момчетата от бандата са натрупали сумата от 130 милиона долара. По-късно Зейн продаде 232 000 копия от албума си „Mind of Mine“, с което си осигури първото място в класацията Billboard 200 на САЩ. Две години по-късно 1730 копия от „Icarus Falls“ са продадени само през първата седмица от издаването му.

През март 2018 г. певецът закупи много скъп мезонет в нюйоркския квартал Soho и година след това го продаде за 10,8 милиона долара. Сега той и Джиджи Хадид живеят в луксозен дом в Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари