IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес не се срамува от белезите си

28 септември 2020 10 50

Изпълнителката показа последиците от трансплантацията на бъбрек

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес не смята да крие белега си от бъбречната трансплантация.

През 2017 година изпълнителката се подложи на операция, при която получи нов бъбрек от приятелката си Франша Рейза. Интервенцията се наложи заради усложнения от болестта лупус, с която Гомес се бори от години.

В четвъртък, 24 септември, Селена сподели снимка в Instagram, на която позира в цял светлосин бански. Фотосът беше придружен от емоционално съобщение, в което звездата признава за притесненията си в първите дни след операцията. „Когато се възстанових, ми беше много трудно да показвам белега си. Не исках да се вижда на снимки и носех неща, които да го покриват“, пише тя.

Сега обаче нещата се променят и Гомес се чувства по-уверена в себе си и не се срамува от визията си. „Аз съм това, което съм и през което съм минала. И съм горда от този факт“, завършва тя. Банският костюм, който звездата носи, е на марката „La'Mariette“, която се опитва да вдъхне кураж на всички и да им покаже, че телата им са красиви.

Въпреки че белегът на Селена беше сниман от папараците през 2018 година, това е първият път, в който самата тя го показва пред феновете си. В началото на 2020-а изпълнителката сподели, че си е направила татуировка с датата на операцията. Тя също така говори открито и за биполярното разстройство от което страда.

„Научих абсолютно всичко за това състояние и по този начин се научих да не се страхувам от него“, казва тя пред Майли Сайръс. Съвсем наскоро Селена пусна на пазара своята козметична линия „Rare“, както и албум със същото име.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари