IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън най-накрая показа гаджето си

28 септември 2020 09 00

Ето какво знаем за него

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън има още едно нещо, с което иска да се похвали пред света. След като успя да свали повече от 18 килограма за една година, актрисата най-накрая показа и новия си приятел Джейкъб Буш. Тя сподели снимка, на която двамата се качват на хеликоптер заедно с Хелън Милър и Кейт Бекинсейл.

Групата отлетя за Монако, където присъства на кралския бал, организиран от принц Албърт. На събитието Уилсън направи първата си медийна изява, след като започна своето отслабване.

Ребъл и Джейкъб се запознават през 2019 година чрез общ приятел. Двамата започват връзка докато Уилсън е в Австралия, а Буш е останал в Лос Анджелис заради карантинния период, наложен поради пандемията. Въпреки разстоянието, двойката е успяла да се задържи заедно и скоро след като ограниченията за пътуване падат, се събират в Калифорния.

„Те официално са гаджета“, казва източник пред People. Близък до двойката споделя, че Буш е голям джентълмен, има старомодни виждания и се отнася добре с Уилсън. „Той също така се грижи добре за здравето и фигурата си и успява да мотивира Ребъл по пътя към отслабването“. Това ще бъде първата им обща изява на червения килим.

Ето какво знаем за Джейкъб Буш

Милионерски наследник

Джейкъб е част от семейство Буш, което обаче не е било обитател на Белия дом. Вместо това, те основават пивоварната компания „Anheuser-Busch“, която е със седалище в Сейн Луси, Мисури. Баща му е Питър Буш, потомък на Адолф Буш, който е съосновател на пивоварната през далечната 1852 година.

През 2016 година Джейкъб стартира собствена пивоварна – „Son's Beer“, заедно с приятелите си Елиът Тейлър и Карло Мондави. „Подобно на нашите бащи, които варят бира, правят вино, обработват земя и строят пивоварни, ние, синовете, продължаваме с най-доброто от това, което нашите семейства отстояваха“, пише в уебсайта на компанията.

Има опит с известните жени

Преди да започне връзка с Уилсън, Буш в продължение на няколко години се събираше и разделяше с риалити звездата Ейдриън Малуф. Двамата започват да се срещат през 2013 година, когато Малуф е на 59 години, а Джейкъб е на 31.

„Той е много освободен. Имаме общи интереси. Семействата ни се познават от доста дълго време. Пра-прадядовците ни са се запознали чрез алкохолния бизнес“, казва звездата. Двойката се раздели през 2015 година, но две години по-късно отново се събра. През 2019-а Малуф честити рождения ден на Буш, публикувайки тяхна обща снимка.

Богатството му се оценява на милиони

Според списание Forbes, Буш притежава около 100 млн. долара. Богатият наследник е свързван с няколко бизнеси, извън алкохолните му начинания. През 2013 година той участва в реклама на електронни цигари. Джейкъб също така помага на нуждаещите се, занимавайки се с благотворителната фондация на семейството.

Обича животните

Буш има афинитет към дивите животни, включително слонове, леопарди, кенкура и жирафи. Той също така обича и кучетата. През април 2018 година Джейкъб сподели, че семейството му преживява загубата на слона им, наречен Бъдуайзър. „Измина месец, откакто го загубихме. Той изигра голяма роля в семейство Буш“, написа той в социалните мрежи.

Милионерският наследник е горд собственик и на френски булдог, наречен Наполеон. Той често споделя снимки на домашния си любимец и показва любовта си към него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари