IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбената Кайли Миноуг: Пол ме спаси

28 септември 2020 10 40

Звездата се хвали, че най-накрая е открила мъжа на живота си

БГНЕС

Кайли Миноуг, най-накрая на възраст от 52 години, се похвали, че е открила истинската любов в лицето на последния си приятел Пол Соломонс. Австралийската попзвезда призна пред вестник The Sunday Times, че Пол ѝ е доказал силата на чувствата си още в първите дни на връзката им. Тогава тя се разболяла, а той се погрижил за нея, както никой от другите нейни приятели и годеници до този момент, не е правил.

„Той беше моето спасение. Беше страхотен. Притече ми се на помощ няколко пъти по време на моето турне, когато бях наистина много болна и изтощена. Никой друг мъж в живота ми не се е грижил за мен така“, хвали Кайли любимия си, който е креативен директор на списание GQ.

Тя добавя: „Него го е грижа за моите фенове, за моя свят, но най-вече го е грижа за мен. Толкова е хубаво да имаш мъж до себе си, който просто иска да знае, че си добре.“

Певицата започва връзката си с Пол, точно когато изживява нервен срив, след края на годежа си с актьора Джошуа Саси през 2017 г.

Тогава се оказа, че Саси е изневерявал на Кайли с американската актриса Марта Миланс.

По-късно Миноуг сподели в интервю, че след раздялата ѝ с Джошуа била „напълно съкрушена“.

Драмата ѝ със Саси беше поредната от нейната поредица от неуспешни връзки. Красивата блондинка не може да се похвали с особено успешен любовен живот. Тя имаше продължителни отношения, но без щастлив край, с певците Джейсън Донован, Ник Кейв и Майкъл Хътчинс, моделите Андрес Валенкосо и Джеймс Гудинг и с актьора Оливие Мартинес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари