IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Катрал: Не съжалявам, че нападнах Сара Джесика Паркър

29 септември 2020 10 50

Колежките от „Сексът и градът“ никак не се разбират

Снимка: БГНЕС

Ким Катрал разкри, че не изпитва угризения за това, че публично е нападнала колежката си Сара Джесика Паркър. Двете дами си партнираха в шестте сезона и двата филма на „Сексът и градът“. Говореше се, че екипът се подготвя и за трети проект за големия екран, но Катрал е отказала, което забавя нещата. 

Именно по това време се появиха и първите нападки към Сара Джесика Паркър. Между 2017 и 2018 година в телевизионни участия и в социалните мрежи Катрал потвърждава слуховете за разрив в отношенията между нея и екранната Кари Брадшоу. Според медиите, причината е, че Паркър получава много повече привилегии в сравнение с останалите момичета в сериала и печели повече пари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SᴇxᴀɴᴅTʜᴇCɪᴛʏIᴛᴀʟɪᴀ (@sexandthecityitalia) on

Ким дори нарича Сара „жестока“ и я моли повече да не говори с нея. През 2018 година Катрал губи брат си, а Паркър изпраща своите съболезнования към семейството. Това обаче никак не затопля отношенията, а напротив. Актрисата, изиграла Саманта, избесня в социалните мрежи и заяви, че тя и колежката ѝ не са приятелки. „Спри да използваш трагедията ни, за да си възстановиш реномето на добър човек“. 

В ново интервю, дадено пред Los Angeles Times, Катрал споделя, че не съжалява за думите си и всеки може да види в интернет цялата история на скандала. Тя отказва да говори повече по тази тема и съветва хората да използват Гугъл, ако искат да научат нещо. 

„Такива са били моите мисли в миналото и не съжалявам за нищо, което съм казала“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

През 2017 година Катрал казва, че Сара Джесика Паркър е трябвало да приеме по-добре отказа ѝ за участие в третия филм „Сексът и градът“. Тя добавя, че четирите момичета, включително Синтия Никсън и Кристин Дейвис, никога не са били близки. Година по-късно Паркър призна, че е била съкрушена от твърденията на Катрал, че дамите не са били приятелки. 

Ким все пак има добри спомени от снимките на „Сексът и градът“, въпреки скандала с Паркър. Колкото и да обича Саманта обаче, Катрал не смята да се връща за трети филм. 

Появиха се слухове, че тя може да бъде заменена от Шарън Стоун, ако проектът все пак започне да се снима. „Мисля, че Шарън ще се справи чудесно. Ким беше невероятна като Саманта и смятам, че Шарън ще я накара да се гордее“, казва Синтия Никсън. Стоун пък призна, че за първи път чува за възможността да играе Саманта, но би било чест да участва в „Сексът и градът“. Двете актриси си партнират в новия сериал „Ratched“, който се предлага по стрийминг платформата Netflix. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SᴇxᴀɴᴅTʜᴇCɪᴛʏIᴛᴀʟɪᴀ (@sexandthecityitalia) on

Ким Катрал пък сподели, че би искала Елън Дедженеръс да я замени като Саманта. След това тя добави Опра Уинфри, Тифани Хадиш и София Вергара като потенциални опции. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари