IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално: Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са станали родители за втори път

29 септември 2020 10 40

Новината беше потвърдена от колега на изпълнителя

Снимка: БГНЕС

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк се радват на второ дете. 

След месеци на спекулации, Ланс Бас потвърди новината пред ET. Бившият колега на Тимбърлейк от групата „NSYNC“ сподели, че двойката е увеличила семейството си по-рано през годината. Тогава се появиха и слуховете за бебе, но досега никой не ги беше потвърждавал.

„Бебето е красиво, естествено. Все пак, това са Джъстин и Джесика“, казва Бас пред медиите. Той отказа да сподели повече детайли, но призна, че членовете на групата са били първите, които са разбрали за раждането. Всички те си имат общ чат, в който темата сега е единствено бебета и новородени. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Бас допълни, че вече е виждал снимки на детето, но не издаде името му. „Джъстин ще ме убие“, пошегува се той. Тимбърлейк и Бийл са родители на 5-годишния Сайлъс, но умело прикриха бременността и раждането на второто си бебе. Двойката имаше сериозни проблеми преди няколко месеца, когато изпълнителят беше заловен в опасна близост с колежка. 

Тогава Тимбърлейк се извини публично на семейството си, а Бийл го прие отново у дома. Скоро след това актрисата сподели снимка от рождения си ден, на която съпругът ѝ й поднася торта. Изпълнителят беше организирал пижамено парти за повода, а именно тогава се заговори, че Джесика може да е бременна с второто си дете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Засега нито един от родителите не е потвърдил новината за раждането, но Ланс Бас направи това вместо тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари