IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кит Харингтън ще става баща

28 септември 2020 11 30

Съпругата му Роуз Уесли е бременна за първи път

Снимка: БГНЕС

Кит Харингтън и Роуз Уесли ще стават родители!

Актрисата показа наедрялото си коремче за списанието Make Magazine, а след това беше и забелязана на разходка със съпруга си. Харингтън и Уесли се запознават по време на снимките на сериала „Игра на тронове“, където влизат в ролите на Джон Сноу и дивачката Игрит.

Връзката им започва през 2012 година, но малко след това двамата се разделят. Любовта им обаче се оказва по-силна и двойката се събира няколко месеца по-късно. Официалното потвърждение за връзка дойде през април 2016 година. Харингтън предложи брак през септември 2017 година, а събитието беше потвърдено чрез съобщение в The Times. Сватбата се състоя през юни 2018 година в Шотландия.

Освен че разкри бременността си, Роуз говори открито и за преживяването си на снимачната площадка на „Игра на тронове“. Тя признава, че ролята ѝ на Игрит е отворила страшно много врати и я свързала с режисьори по целия свят. В момента Уесли и съпругът ѝ прекарват повече време у дома и се наслаждават на компанията си.

„Огромна привилегия е да сме заобиколени от зеленина, храсталаци и да чуваме песните на птичките. Толкова е успокояващо“, казва тя пред списанието.

Роуз и Кит са поредната двойка от „Игра на тронове“, която обяви, че очаква бебе. През юли Софи Търнър, която изигра Санса Старк, дари съпруга си Джо Джонас с дъщеричка. Хафтор Юлиус Бьорнсон (Планината) също скоро ще стане баща. През април съпругата му обяви, че е бременна.

Засега Харингтън и Уесли не са съобщили какъв е полът на бебето или кога то трябва да се появи на бял свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари