IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наталия Кобилкина кръсти сина си

28 септември 2020 14 40

Сексоложката не го подстригваше заради празника

Pixabay

Наталия Кобилкина кръсти сина си. Ритуалът бе през изминалия уикенд в Гърция, където тя прекарва по-голяма част от времето си.

„Вече нашият прекрасен син е кръстен! Голямо щастие и радост да създаваме красота и любов и да имаме връзка с Бог“, написа сексоложката, споделяйки първи снимки от празника.

По думите на Кобилкина, за нея това, че със съпруга ѝ имат една и съща религия, е много важно.

„Нека да има светлина и любов. Благодарим на нашите прекрасни Кръстници за чест да бъдем заедно“, написа още тя под кадрите, на които позира до специално поръчаната украса със синьо-бели балони и кексчета.

За повода Наталия е избрала жълта рокля и сандали на висок ток. Тя сподели и видео от „свещения момент за цялото семейство“.

Тази пролет Кобилкина получи критики за това, че е оставила косата на сина ѝ Филип неподстригана и му слага фибички като на момиченце. Тогава тя обясни на последователите си, че иска да спази традицията и да подстриже момченцето след неговото кръщене (мъжът ѝ Такис Дретакис е с гръцко потекло).

Заради пандемията, плановете на сексоложката да направи кръщене и покани най-близките, се провалиха. Така празникът бе отложен с няколко месеца, докато дойде времето, в което отново може да се събират повече хора на едно място, но при определени условия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари