IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс на среща с бащата на новото си гадже

28 септември 2020 14 50

Връзката между актрисата и Емилио Витоло става сериозна

Снимка: БГНЕС

Кейти Холмс и Емилио Витоло продължават да доказват, че връзката им е сериозна. Преди няколко седмици двамата потвърдиха, че са заедно, а вече излизат на срещи с родителите си. След като бяха заловени на разходка из улиците на Манхатън, двойката напазарува, носейки еднакви предпазни маски.

Сега обаче нещата стават още по-сериозни, тъй като Холмс се запозна и с бащата на Витоло. В петък, 25 септември, Кейт обядва с Емилио-старши в италианския ресторант на семейство Витоло в Сохо. За повода актрисата заложи на дълга синя риза, чиито ръкави бяха навити над лакътя, широки дънки и черни очила. Комбинацията показва, че Холмс може да превърне дори най-обикновения тоалет в модно становище.

Що се отнася до визията на гаджето ѝ, Емилио-младши носеше бяла тениска и дънки и очевидно не се притеснява за първата среща между приятелката и семейството си. Холмс и Витоло потвърдиха за връзката си, когато бяха заснети на вечеря в Ню Йорк. Оттогава двамата не се притесняват да показват близост на обществени места и често са снимани как се държат за ръце или се целуват.

И ако снимките не са достатъчни, то източник казва пред списание People, че Кейт е доста влюбена в Емилио. „Той е харизматичен и чаровен. Лесно е да накара хората да го харесват“. Близък до актрисата разкрива, че тя постоянно си комуникира с гаджето си и му пише по цял ден. За нейно щастие, това по никакъв начин не изнервя Витоло, а напротив – той дори се наслаждава на вниманието.

Дали скоро ще последва и среща между Емилио и Сури – дъщерята на Кейт, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари