IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хоакин Финикс и Руни Мара станаха родители

29 септември 2020 15 00

Вече е ясен полът на детето

Снимка: БГНЕС

Още едно звездно семейство се сдоби с дете. 45-годишният Хоакин Финикс и 35-годишната Руни Мара станаха родители  за първи път. Момченцето се казва Ривър в чест на брата на Хоакин, който почина през 1993 г. на 23-годишна възраст от свръхдоза.

Щастливата новина беше официално потвърдена от режисьора Виктор Косаковски по време на пресконференция на филмовия фестивал в Цюрих. Той работи с Финикс по филма „Gunda“ и обясни отсъствието на колегата си с основателна причина, като каза пред журналисти, че наскоро е станал баща.

За това, че Руни е бременна, стана ясно през май тази година. Двойката дотогава криеше добре новината за предстоящото попълнение. 

Актьорите се запознаха на снимачната площадка на филма „Тя“, но започнаха да се срещат едва след събирането за „Мария Магдалина“. 
През лятото на 2019 г. Мара се появи публично няколко пъти с пръстен на безименния си пръст, провокирайки слухове за годеж с Финикс. И за двамата новороденият им син е първо дете.

Звездата от „Жокера“ и половинката му така и не коментират новината, тъй като пазят строго личния си живот. Дори не се знае дали тайно не са сключили и брак.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари