IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел поздрави приятелката си Никол, а феновете ѝ се възхитиха на тялото ѝ

29 септември 2020 17 40

Певицата влиза във все по-добра форма

Снимка: БГНЕС

След като се раздели със съпруга си Саймън Конеки през 2019 г., Адел реши да промени радикално имиджа си. Певицата започна строга диета и спорт и свали няколко десетки килограма. Ядеше едва по хиляда калории на ден, като хранителният режим бе изготвен от експерт лично за нея, съчетан с точните упражнения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

В чест на рождения ден на своята близка приятелка, актрисата Никол Ричи, певицата публикува поредица от снимки и видеоклипове в Instagram, в които показа не само трогателни моменти с рожденичката, но и се вижда как се е променило тялото ѝ.

„Пиша закъснял поздрав за рождения ден на мой приятел. Ти си моята дневна доза щастие. Възхищавам ти се и много те обичам. Ти си въплъщение на добрия егоизъм и абсолютна диващина! Продължавай да ни разсмиваш, а ние ще те обожаваме до луната и обратно“, написа тя.

Накрая Адел реши да бъде иронична и добави: „Всъщност бясна съм, че тя вече знае всичко това“. На това Никол отговори в коментарите: „За бога.“

Съвсем скоро певицата показа в колко добра форма е и със снимка в социалните мрежи, на която е с клин, горнище от бански и жълти пера на гърба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари